Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Презедент України

Свято науки й творчості

Переглядів: 2504
27.04.2016 - 10:45

23 квітня 2016 року на базі ПВНЗ «Донецький університет економіки та права» за підтримки Відділу освіти Артемівської міської ради була проведена ІІ Науково-практична конференція «Науковий пошук молоді – курс на майбутнє», у роботі якої взяли участь 87 представників із 20 навчальних закладів: гімназії «Сузір’я» ДонУЕП, загальноосвітніх шкіл I-III ступенів № 1, № 5, № 18, № 11, № 24 м. Бахмут, загальноосвітніх шкіл I-III ступенів № 15, № 17 м. Часів Яр, загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 9 та № 10 Торецької міської ради, Опитненської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів, Зайцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Фінансово-правового коледжу ДонУЕП, Артемівського педагогічного училища, Артемівського медичного училища, Артемівського коледжу транспортної інфраструктури, Артемівського індустріального технікуму, Артемівського міського центру дітей та юнацтва, Часовоярського центру дитячої та юнацької творчості, Донецького територіального відділення МАН України.

Наука виграє, коли її крила розкуті фантазією.
Майкл Фарадей

 

Відкрила Конференцію проректор із навчально-виховної роботи Донецького університету економіки та права к.філол.н., доцент Н.О. Весела. Наталія Олександрівна висловила впевненість у тому, що всі учасники зазначеного наукового заходу щасливі люди, адже в їхньому житті сталася велика радість: зустріч і співтворчість, взаємна зацікавленість Учителя та Учня.

Розпочав роботу пленарного засідання студент 1 курсу Артемівського коледжу транспортної інфраструктури Олег Мишаков із доповіддю «XXI століття – епоха проектної діяльності».

Учениця 9 класу гімназії «Сузір’я» Дар’я Кравцова представила дослідження «The most polluted countries in the world. The ways of solving the problem».

Продовжив засідання виступ учениці 10 класу Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 Карини Варданян «Сімейний бюджет як основа економіки держави».

Декан факультету економіки та підприємництва Донецького університету економіки та права к.е.н., доцент П.А. Правдивцев презентував доповідь «Бизнес-школа как современный подход в профессиональной подготовке», у якій звернув увагу присутніх на важливість впровадження інноваційних форм роботи з учнівською молоддю та початок роботи бізнес-школи на базі Донецького університету економіки та права.

Гості та господарі Конференції мали приємну змогу поділитися враженнями після пленарного засідання протягом кави-брейк.

Подальша робота тривала за 6 секціями та 4 підсекціями: «Актуальні питання економіки та права», «Соціально-гуманітарні проблеми сьогодення. Людина та суспільство. Історія та краєзнавство», «Проектні роботи юних науковців», «Екологія та життя. Людина й довкілля. Актуальні питання екологічної безпеки», «Інноваційні технології нового тисячоліття», «Математика. Комп’ютер. Освіта».

Після закінчення секційних засідань відбулася презентація програм навчання в європейських країнах «StudentWay».

Завершила Свято науки й творчості урочиста церемонія нагородження. Доповідачі пленарного засідання, а також ті учні та студенти, що здобули перемогу на секціях, одержали грамоти й цінні подарунки від керівництва Університету. Найбільш вдалі виступи були відзначені заохочувальними дипломами за новизну та самостійність, змістовність, найкращу презентацію дослідження, ораторську майстерність, активну участь у дискусії.

За традицією ДонУЕП, усі учасники Конференції отримали іменні сертифікати, а наукові керівники – подяки від ректорату Університету за плідну співпрацю та високий рівень підготовки учнівських доповідей.

Загалом Конференція пройшла в дружній, теплій атмосфері й справила приємне враження на всіх гостей Донецького університету економіки та права.

23 квітня 2016 року на базі ПВНЗ «Донецький університет економіки та права» за підтримки Відділу освіти Артемівської міської ради була проведена ІІ Науково-практична конференція «Науковий пошук молоді – курс на майбутнє»23 квітня 2016 року на базі ПВНЗ «Донецький університет економіки та права» за підтримки Відділу освіти Артемівської міської ради була проведена ІІ Науково-практична конференція «Науковий пошук молоді – курс на майбутнє»23 квітня 2016 року на базі ПВНЗ «Донецький університет економіки та права» за підтримки Відділу освіти Артемівської міської ради була проведена ІІ Науково-практична конференція «Науковий пошук молоді – курс на майбутнє»