Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Екологічні справи учнів школи-ліцею №11 м. Бахмута

Переглядів: 3385
06.05.2016 - 11:17

Із метою формування екологічної культури особистості, усвідомлення себе частиною природи, відчуття відповідальності за неї, як за національне багатство, залучення вихованців до активної екологічної діяльності в НВК №11 пройшов місячник екологічного виховання, оголошений відділом освіти.

Класні керівники 1-4 класів підготували для своїх вихованців класні години «Який птах,таке й гніздо» та оформили виставки малюнків «Природа очима дітей», «Мій улюблений птах», «Червона книга України». Учні 2-х, 4-х, 8-х, 10-х класів стали учасниками віртуальної екскурсії до ландшафтного заказника «Клебан - Бик». Класні керівники 5-11 класів провели конкурс рефератів на екологічну тематику. Весело та цікаво пройшла екологічна гра «Екологічний експрес» для учнів 6-7 класів та загальношкільний екологічний марафон «Червона книга – символ болю».

Учитель біології Микола Шабан провів урок-конференцію для 11 класу «Ноосфера. Сучасні уявлення про перехід біосфери у ноосферу». Учитель хімії Валерія Ковальова залучила учнів 7-х класів до інтерактивної гри «Сучасні екологічні проблеми» та учнів 8-х класів – до екологічної вікторини «Знавці навколишнього світу». Круглий стіл «Твоя екологічна стежина» пройшов для учнів 8-11 класів. 23.04.2016 школярі під керівництвом вчителів Олени Друпп, Ірини Стецюри, Олени Чухлебової взяли участь у міській учнівській науково-практичній конференції «Науковий пошук молоді – курс на майбутнє» та отримали дипломи різних ступенів.

Учитель біології Вікторія Бак та члени клубу «Еколог» організовували ігрові екологічні перерви для 1-4 класів, для учнів 3-4 класів провели екологічну гру «Що ми знаємо про першоцвіти?» та єдиний День інформування «Земля наш спільний дім».

Учитель географії Олена Друпп та учитель біології Вікторія Бак презентували разом із дітьми проекти «Ліс – легені планети», провели конкурс стіннівок «Краса Землі».

Педагогічний та учнівський колективи взяли участь у міській акції «Чисте місто починається з кожного»: прибирали територію школи та парку, готували клумби та квітники до посадки рослин. Учні НВК також прийняли участь у природоохоронній акції «Зустрічаємо пернатих друзів» та розвісили шпаківні у міському парку.

В НВК №11 пройшов місячник екологічного виховання, оголошений відділом освіти.В НВК №11 пройшов місячник екологічного виховання, оголошений відділом освіти.В НВК №11 пройшов місячник екологічного виховання, оголошений відділом освіти.