Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Донецька обласна рада

Акція в підтримку Надії Савченко у Соледарській школі №14

Переглядів: 1596
12.05.2016 - 13:22

З метою виховання у молоді почуття патріотизму, національної гідності, готовності до захисту своєї держави 11 травня у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 пройшла патріотично-виховна акція в підтримку і до дня народження української льотчиці, патріота України Надії Савченко.

У ході акції всі учні і вчителі взяли участь у загальношкільній лінійці «Надя, ми з тобою», на якій виступили заступник директора з навчально-виховної роботи Роман Ляшенко і педагог-організатор Ольга Борисова.

Учні 3-6 класів написали для Надії Савченко листи, в яких побажали їй здоров’я і висловили велику подяку за її мужність. Цього ж дня класні керівники 7-9 класів провели бесіди, в яких розповіли учням про героїзм патріотки, та познайомили з біографією Надії Вікторівни Савченко.

11 травня у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 пройшла патріотично-виховна акція в підтримку і до дня народження української льотчиці, патріота України Надії Савченко. 11 травня у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 пройшла патріотично-виховна акція в підтримку і до дня народження української льотчиці, патріота України Надії Савченко. 11 травня у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 пройшла патріотично-виховна акція в підтримку і до дня народження української льотчиці, патріота України Надії Савченко. 11 травня у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 пройшла патріотично-виховна акція в підтримку і до дня народження української льотчиці, патріота України Надії Савченко.

Останні статті на сайті