Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

ЗНО-2016 стартувало у м. Бахмуті

Переглядів: 1910
12.05.2016 - 13:29

5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочалась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року, результати якого зараховуватимуться як державна підсумкова атестація шкільного курсу з української мови, а також як вступний тест для бажаючих вступати до вищих навчальних закладів у цьому році.

У м. Бахмут  були відкриті 4 пункти проведення ЗНО, які розташувались на базі шкіл №№12,18,24, НВК №11. Для роботи на пунктах були задіяні 150 педагогічних працівників навчальних закладів міста. У день тестування виконували завдання 810 учасників з 860 зареєстрованих – це 311 випускників шкіл м. Бахмут, м. Соледар, м. Часів Яр, 58 учнів-екстернів з  території Донецької і Луганської областей, які  непідконтрольні  українській владі, випускники минулих років та випускники навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. 

У ході тестування та після його завершенню громадськими спостерігачами та працівниками пунктів тестування не зафіксовано серйозних порушень, апеляційні заяви не надходили.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини, моли змогу до 12 травня подати до регіонального центру оцінювання якості освіти  заяву про участь у додатковій сесії ЗНО. Додаткова сесія ЗНО з української мови і літератури відбудеться 14 червня.

Останні статті на сайті