Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Презедент України

Відзначення у школі-ліцеї №11 м. Бахмута Дня пам’яті жертв політичних репресій

Переглядів: 1645
19.05.2016 - 08:09

15 травня, День пам’яті жертв політичних репресій, дуже важливий день для кожного українця. З метою гідного вшанування жертв політичних репресій, забезпечення належної підтримки постраждалих від тоталітарного комуністичного режиму, збереження історичної пам’яті, виховання патріотизму, учні та педагоги НВК №11 провели низку заходів.

Учні 9-11 класів, учителі історії та права провели засідання клубу «Правознавець» на тему «Вшануємо пам'ять» та взяли участь у шкільному конкурсі творчих робіт «Великий терор» та відео-презентацій «Щоб не забувати!», де вони представляли постраждалих від тоталітарного комуністичного режиму, зокрема, Надію Савченко, Олега Сенцова, Олександра Кольченко, Геннадія Афанасьєва, Артема Чийгоза.

Учні 5-11 класів на виховному заході «Історична пам'ять та справедливість» згадали про жертв політичних репресій минулого та сучасності. Класні керівники звернули особливу увагу на важливість консолідації українського народу, підвищення національної свідомості та збереження історичної пам’яті.

Під час круглого столу «Тоталітаризм у Європі та в Україні» учні старших класів, учителі історії розповідали про тисячі патріотів, які постраждали та продовжують зазнавати страждань від тоталітарного та кремлівського режимів.

На виставці у шкільній бібліотеці учні ознайомилися з науково-публіцистичною літературою на тему «Захоплені військовослужбовці, добровольці, волонтери».

Відзначення у школі-ліцеї №11 м. Бахмута Дня пам’яті жертв політичних репресійВідзначення у школі-ліцеї №11 м. Бахмута Дня пам’яті жертв політичних репресій