Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Учениця Соледарської школи №13 – дипломант Х регіонального конкурсу есе англійською мовою

Переглядів: 2543
19.05.2016 - 08:32

Управлінням освіти Бахмутської міської ради проводяться заходи до Року англійської мови, спрямовані на популяризацію та активізацію вивчення англійської мови.

На виконання Указу Президента України від 16 листопада 2015 року №641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» відділенням Донецької торгівельно-промислової палати у місті Бахмуті було організовано та проведено Х регіональний конкурс есе англійською мовою, в якому взяли участь і учні шкіл. Цього року конкурс було присвячено темі «Що сьогодні для мене означає бути європейцем?».

Серед учасників конкурсу була і учениця 9-А класу Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 Анастасія Ружинська. У своєму есе конкурсантка висловила англійською мовою власне сприйняття вислову «бути європейцем».

За результатами заочного туру конкурсу Анастасія Ружинська (учитель Наталя Подзерка) була запрошена на очний захист конкурсної роботи, який відбувся 16 травня у відділенні Донецької торгівельно-промислової палати у місті Бахмуті. За результатами двох турів Анастасія виборола диплом ІІІ ступеня Х регіонального конкурсу есе англійською мовою, а також отримала грошову винагороду від організаторів конкурсу.

Щиро вітаємо призерку та її наставника і бажаємо їм нових перемог!

Учениця Соледарської школи №13 – дипломант Х регіонального конкурсу есе англійською мовою

Останні статті на сайті