Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Донецька обласна рада

Європа на твоїй долоні

Переглядів: 2291
19.05.2016 - 08:47

З нагоди святкування Дня Європи в Україні 18 травня 2016 року в центральній міській бібліотеці було проведено евромозаїку «Європа на твоїй долоні». Захід проводився з метою виховання в учнів поваги до національних, духовних, культурних надбань європейських народів.

До читального залу бібліотеки завітали учні УПК №11, Опитнянської ЗОШ, студенти Артемівського коледжу транспортної інфраструктури та Горлівського інституту іноземних мов. Гості бібліотеки дізналися про те, як проводиться День Європи в столиці та в інших містах Україні. Студенти та викладач Горлівського інституту іноземних мов представили презентації європейських країн: Німеччини, Великобританії, Іспанії та Франції, – мови яких вивчаються у вищому навчальному закладі.

Відео екскурс «Цікаві факти про Європу» допоміг дізналися присутнім, що на території сучасної України, на Закарпатті, знаходиться географічний центр Європейського материка. Висота його геодезичного знаку – 2 метри.

Подорожуючи країнами ЄС, учні та студенти почули багато цікавого. Свої знання вони закріпили у вікторині «Що ти знаєш про Європу?». Наприкінці заходу бібліотекарі пригостили всіх баварськими пряниками.

Європа на твоїй долоніЄвропа на твоїй долоніЄвропа на твоїй долоніЄвропа на твоїй долоніЄвропа на твоїй долоніЄвропа на твоїй долоніЄвропа на твоїй долоніЄвропа на твоїй долоні

Останні статті на сайті