Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Верховна рада України

В Україні працює «гаряча лінія» з питань порушення прав дітей

Переглядів: 2069
19.05.2016 - 13:19

В Україні працює єдина Національна дитяча «гаряча лінія». Ця  лінія для дітей і про дітей відкрита у Міжнародному жіночому правозахисному центрі «Ла Страда-Україна». Її  номер – 0 800 500 225. Дзвінки на лінію безкоштовні як зі стаціонарніх телефонів на всій території України, так і з мобільних усіх українських операторів.

  Тут маленькі українці знайдуть підтримку та пораду стосовно своїх проблем, якими їм нема з ким поділитися. Батьки, вчителі та вихователі матимуть змогу оперативно отримати індивідуальну консультацію стосовно порушень прав дітей.

Компетентні психологи, юристи та соціальні працівники консультують з таких питань , як насильство над дітьми та жорстоке поводження з ними у сім’ї та з боку оточення, психологічні проблеми, негаразди у стосунках з дорослими та однолітками, майнові права дітей, питання встановлення опіки, а також шкільне насилля  і безпека в інтернеті.

Години роботи фахівців 14-00 – 18-00 з понеділка по п’ятницю.

«Гарячу лінію» було створено через велику кількість звернень на Національну «гарячу лінію» з питань запобігання насильства в сім’ї та захисту прав дітей.

 

Останні статті на сайті