Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Урядовий портал

Освітяни м. Бахмута – активні учасники заходів до Дня вишиванки

Переглядів: 859
20.05.2016 - 08:00

У рамках заходів до Дня вишиванки, розроблених Управлінням освіти Бахмутської міської ради, 150 учнів та педагогів шкіл м. Бахмута стали учасниками скайп-зустрічі Бахмут-Київ з народною майстринею Людмилою Огнєвою, організатором якої став розважальний  центр «Перемога».

Народна умілиця розповіла про свій життєвий шлях та поділилася секретами своєї майстерності. Учні мали прекрасну можливість долучитися до таємниць нашої гордості - вишиванки. Присутні не могли стримати щирого захоплення, адже вишиванка – це наше культурне обличчя. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. Вчителі та учні охоче підтримали акцію і прийшли сьогодні до своїх навчальних закладів у вишиванках, показуючи єдність та солідарність зі своїм народом! Зала центру майоріла різнобарвними візерунками української вишиванки.

Освітяни м. Бахмута – активні учасники заходів до Дня вишиванкиОсвітяни м. Бахмута – активні учасники заходів до Дня вишиванки