Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 343 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Нові горизонти наукової діяльності у школі №18 м. Бахмута

Переглядів: 2494
26.05.2016 - 09:39

«Глибінь науки творча і жива» - саме під таким гаслом пройшла учнівська наукова конференція у школі №18 м. Бахмута.

Шкільне товариство майже одразу відгукнулось на пропозицію заступника директора з навчально-виховної роботи Наталі Ларченко щодо проведення шкільного заходу, присвяченого Дню науки. Діти ретельно готували свої доповіді, презентували результати дослідницько-пошукової роботи. Тематична амплітуда виступів була досить великою: від охорони навколишнього середовища й до кіномистецтва. У конференції брали участь юні дарування з 4 по 11 класи. Вони впевнено відстоювали свою точку зору й доводили що їх досліди не марні і мають право на життя. Святковим акордом завершення заходу стали сертифікати за плідну й кропітку працю підростаючого наукового товариства, які вручила кандидат фізико-математичних наук Галина Залужна.

Науковий рух у школу прийшов нещодавно, але за цей короткий час для багатьох дітей відкрились нові можливості, а це означає, що наука має перспективи розвитку.

Кому ж, як не молодим відкривати нові горизонти наукової діяльності!

У школі №18 м. Бахмута пройшла учнівська наукова конференція.У школі №18 м. Бахмута пройшла учнівська наукова конференція.У школі №18 м. Бахмута пройшла учнівська наукова конференція.У школі №18 м. Бахмута пройшла учнівська наукова конференція.