Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

ExportUA

Состоялась 85 сессия Бахмутского городского совета

Переглядів: 2170
25.05.2016 - 13:57

25 мая 2016 года в 9.00  в большом зале заседаний административного здания городского совета состоялась 85 сессия Бахмутского городского совета.

На пленарном заседании 85 сессии были  приняты решения по вопросам:

  1. Про внесення змін до Програми економічного і соціального  розвитку території Артемівської  міської ради на 2016 рік. 
  2. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Артемівської міської ради на 2016 рік.
  3. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин і охорони земель у м.Бахмуті Донецької області на 2016-2020 роки.
  4. Про затвердження розпоряджень міського голови з бюджетно-фінансових питань, прийнятих за період з 01.01.2016 року по 30.04.2016 року, в межах делегованих міською радою повноважень.
  5. Про внесення змін до рішення Артемівської  міської ради «Про міський бюджет м.Артемівська на 2016 рік».
  6. Про виконання Програми «Підвищення безпеки дорожнього  руху на території Артемівської міської ради на 2013-2015 роки».
  7. Про перейменування відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради та затвердження Положення про нього у новій редакції.
  8. Про внесення змін  в рішення Артемівської міської ради від 23.04.2014 № 6/50-977 «Про затвердження переліку житлово - комунальних послуг, право на надання яких у м. Артемівську виборюється на конкурсних засадах».
  9. Про визначення житлово - комунальної послуги з централізованого опалення.
  10. Про затвердження Інвестиційної Програми  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТ-ЕЛЕКТРОТРАНС» на 2016 рік.
  11. Про виконання Програми  імунопрофілактики та захисту населення  від інфекційних хвороб на території  Артемівської міської ради на 2010-2015 роки.
  12. Про перейменування Артемівської центральної районної лікарні та затвердження її Статуту у новій редакції.
  13. Про перейменування комунального закладу охорони здоров`я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради» та затвердження його Статуту у новій редакції.
  14. Про перейменування Артемівської дитячої лікарні та затвердження її Статуту у новій редакції.
  15. Про перейменування Артемівської міської стоматологічної поліклініки та затвердження її Статуту у новій редакції.
  16. Про перейменування міської лікарні №2 м. Артемівська та затвердження її Статуту у новій редакції.
  17. Про перейменування Часів Ярської міської лікарні №3 та затвердження її Статуту у новій редакції.
  18. Про перейменування  Соледарської міської лікарні №4 та затвердження її Статуту у новій редакції.
  19. Про перейменування комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю – « Стадіон  «Металург»  Артемівської  міської ради»  та затвердження його статуту у новій редакції.
  20. Про перейменування комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю – « Стадіон  «Авангард»  Артемівської міської ради»  та затвердження його статуту у новій редакції. 
  21. Про перейменування комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю – «Стадіон  «Авангард»  м. Часів Яру  Артемівської міської ради» та затвердження його статуту у новій редакції.
  22. Про  перейменування  комунального  позашкільного навчального закладу спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1 Артемівської міської ради» та затвердження її статуту  у новій редакції.
  23. Про  перейменування  комунального  позашкільного навчального закладу спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2 Артемівської міської ради» та затвердження її статуту  у новій редакції.
  24. Про перейменування комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю – «Стадіон  «Соляник»  м. Соледару Артемівської міської ради» та затвердження його статуту у новій редакції. 
  25. Про перейменування комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю – «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Артемівської міської ради» та затвердження  його статуту у новій редакції.
  26. Про перейменування Артемівської міської централізованої бібліотечної системи та затвердження її Статуту у новій редакції.
  27. Про перейменування початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу Школа мистецтв м. Артемівська та затвердження  його Статуту у новій редакції.
  28. Про перейменування Комунального закладу  культури «Артемівський краєзнавчий музей» та затвердження його Статут у новій редакції.
  29. Про перейменування Комунального закладу «Артемівський міський народний Дім» та затвердження його Статут у новій редакції.
  30. Про перейменування АРТЕМІВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ  ІМ. ЄВГЕНА МАРТИНОВА та затвердження його Статуту у новій редакції.
  31. Про внесення змін до структури виконавчих органів Бахмутської міської ради (самостійних відділів і управлінь) на 2016 рік.
  32. Про внесення змін до рішення Артемівської міської ради від  26.02.2014 № 6/48-938 «Про відзнаки Артемівської міської ради».
  33. Про дачу дозволу на відчуження  об’єкту  права комунальної власності територіальної  громади  міста Бахмута, який знаходиться на балансі  Бахмутської міської ради.
  34. Про перейменування  комунального  підприємства  «Артемівський міський парк культури  та відпочинку»,  зменшення статутного капіталу  підприємства та затвердження Статуту підприємства у новій редакції.
  35. Про перейменування комунального підприємства «Артемівське телерадіомовлення», збільшення статутного капіталу підприємства та затвердження його Статуту у новій редакції.
  36. Про затвердження Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТ-ВОДА» у новій редакції.
  37. Про перейменування Артемівського комунального підприємства «Флора», збільшення статутного капіталу та затвердження Статуту підприємства у новій редакції
  38. Про перейменування Артемівського комунального   підприємства «Архітектурно-планувальне бюро»  та затвердження  Статуту підприємства у новій редакції.
  39. Про перейменування комунального підприємства «Артемівське бюро технічної інвентаризації»  та затвердження Статуту підприємства у новій редакції.
  40. Про затвердження звіту товариства з обмеженою відповідальністю  «Бахмут-Енергія» про здійснені за період з 2007 по 2015 рік інвестиції в об'єкт концесії – цілісний майновий комплекс міського комунального підприємства «Артемівськтепломережа».
  41. Про внесення змін до рішення Артемівської міської ради від 26.03.2014 № 6/49-959.
  42. Про оренду земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.
  43. Про передачу у власність земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м.Бахмута.
  44. Про встановлення земельних сервітутів на земельні ділянки комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.
  45. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.
  46. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, що перебуває у постійному користуванні Артемівської центральної районної лікарні

В разделе «Разное»:

  • ВЫСТУПИЛА: Пидкуйко Д.И. (заместитель директора по финансам и сбыту коммунального предприятия «БАХМУТ-ВОДА») - с информацией с информацией «О ходе выполнении Закона о метрологии».
  • ВЫСТУПИЛА: Кулиш Т.А. (заместитель городского головы) - пригласила депутатов городского совета принять участие в школьных праздниках, посвященных последнему  звонку, городском выпускном бале и Дне защиты детей.

На этом пленарное заседание 85 сессии была закрыта.

Останні статті на сайті