Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Тиждень безпеки дитини у школі №5 м. Бахмуті

Переглядів: 3586
27.05.2016 - 12:48

Канікули – не тільки пора відпочинку та дозвілля, а й пора, коли дитина стикається з небезпекою, яка може виникнути у побуті.

З метою попередження нещасних випадків у побуті, при користуванні предметами першої необхідності в школі протягом останнього тижня навчання проведено відповідні профілактичні заходи із залученням працівників соціальних установ міста.

Так, учні 1-х класів зустрілися із працівниками управління з газифікації та газопостачання, які розповіли дітям про правила поведінки при виявленні запаху газу та провели практичне заняття із використанням службового транспорту. На згадку про зустріч, діти отримали корисний подарунок – пам’ятку з правил користування газовими приладами.

Учні 7-х класів зустрілися з працівниками МНС України, які нагадали дітям про правила користування електроприладами та заходи, що необхідно вжити у випадку виникнення пожежі. Крім цього, діти отримали пам’ятки, які вони вивчатимуть з класними керівниками.

Тиждень безпеки дитини у школі №5 м. БахмутіТиждень безпеки дитини у школі №5 м. БахмутіТиждень безпеки дитини у школі №5 м. БахмутіТиждень безпеки дитини у школі №5 м. Бахмуті

Останні статті на сайті