Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Донецька обласна рада

В Артемівській установі виконання покарання (№6) неповнолітніх ув’язнених привітали з Днем захисту дітей

Переглядів: 2849
01.06.2016 - 13:24

01 червня 2016 року в Артемівській установі виконання  покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) за участю  провідного спеціаліста відділу соціальної роботи Бахмутського міського центру для сім’ї, дітей та молоді Ірини Ярош для неповнолітніх ув’язнених були організовані святкові заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Кожного року адміністрація установи запрошує для поздоровлення неповнолітніх ув’язнених представників різних організацій, намагається створити в цей день такі умови, щоб діти змогли відчути себе дітьми, не дивлячись на незвичність їх статусу та місця перебування. Цьогорічне свято не стало виключенням.

Свято проходило в теплій, товариській атмосфері за солодким столом та закінчилось підведенням конкурсу малюнків: «Хай завжди буде сонце!».

Всі присутні побажали неповнолітнім радості та миру, якомога швидше повернутися до повноцінного життя в суспільстві, ніколи не ставати на шлях злочинів, який веде до місць позбавлення волі, та привітали солодкими подарунками наданими від Бахмутського міського центру для сім’ї, дітей та молоді.

01 червня 2016 року в Артемівській установі виконання  покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) були організовані святкові заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. 01 червня 2016 року в Артемівській установі виконання  покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) були організовані святкові заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. 01 червня 2016 року в Артемівській установі виконання  покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) були організовані святкові заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.