Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Донецька обласна рада

Святкування Дня захисту дітей у дитячому садочку №24 «Сонечко»

Переглядів: 1973
02.06.2016 - 13:25

Діти - найдивовижніший народ, найщиріший і добрий. У світі дитинства немає зла, немає проблем і заздрості! Вони раді самому звичайному сонечку, дощику, повітряній кульці.

1 червня - це не тільки один з найрадісніших свят, коли батьки мають право «впасти в дитинство», а й нагадування дорослим про те, що діти потребують їх любові, постійної турботи і захисту, і що дорослі несуть відповідальність за життя і здоров'я своїх дітей.

Хоча погода видалася не зовсім літньою, педагоги закладу №24 «Сонечко» підготували для малят тепле казкове шоу. На святі діти читали вірші, співали пісні про літо і дружбу, танцювали під веселу музику.

У гості до малюків приходили казкові герої: Червона шапочка, Колобок та лікар Айболить. Вони разом з дітьми грали у забавні атракціони і танцювали, подорожували на чарівному потязі до країни казок. Музичний оркестр «Акварельки» під керівництвом керівника музичного Оксани Головко, подарував дітям чарівні мелодії літа, за що отримав найвищу нагороду «Сонячний Оскар». Радості дітей та батьків не було меж!

Наприкінці свята малеча подарувала казковим героям смайлики з посмішками, які заздалегідь виготовили своїми руками.

Святкування Дня захисту дітей у дитячому садочку №24 «Сонечко»Святкування Дня захисту дітей у дитячому садочку №24 «Сонечко»Святкування Дня захисту дітей у дитячому садочку №24 «Сонечко»Святкування Дня захисту дітей у дитячому садочку №24 «Сонечко»Святкування Дня захисту дітей у дитячому садочку №24 «Сонечко»

Останні статті на сайті