Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Дошколята м. Бахмута святкують День захисту дітей!

Переглядів: 2260
02.06.2016 - 13:31

Кожний дорослий знає, що Дитинство – це радість, щастя, розваги, веселі ігри і забави. Саме тому 1 червня в усіх дошкільних закладах відбулося незвичайне свято – Свято захисту дітей.

Незважаючи на те, що сонечко сховалось за хмарку, і малюки освітнього округу №1 «СТАРТ» не змогли відпочити у міському парку, вони потрапили у казкове містечко Мультляндію, яке запанувало в кожній дошкільній установі, де вихованці зустрілись з улюбленими героями.

Так, малюки дошкільного закладу №58 «Ясочка» разом з Фіксиками відображали в пантомімі побутові прилади, а вихованці дитячого садка №31 «Рябінушка» потрапили у «Солодку казку» та пригостили Дракончика солодощами; діти дошкільної установи №52 «Райдуга» навчили Чиполіно танцювати флешмоб «Ягідне асорті». Малята дитячого садка №10 «Кришталик» на цирковому шоу з веселими клоунами показували різні фокуси. Весело та цікаво пройшли естафети з Мікі та Міні, організовані для вихованців дитячого садка №25 «Дзвіночок». А які несподівані відповіді знаходили малята дошкільної установи №6 «Барвінок» на питання Феї Вінкс. Кіт Леопольд та Мишенята були вдячні малятам з дитячого садка №36 «Теремок» за те, що навчили їх дружити!

На інших освітніх округах міста дорослі намагались зробити так, щоб незважаючи на похмуру погоду, діти були щасливі, веселі та запам’ятали цей день, бо вони мають права на любов, піклування, довіру. Так, дошкільні установи №16 «Ромашка» та №47 «Оленка» провели інтелектуальний боулінг, а вихованці дитячого садка №40 «Посмішка» експериментували з фарбами. У Фіксі-шоу малюки дошкільного закладу №49 «Кріпиш» продемонстрували свої таланти та спортивні досягнення, а різнобарвна Країна Дитинства  радо привітала дітей дитсадків №39 «Кульбабка» та № 54 «Світлячок» яскравими номерами та веселими конкурсами.  Спортивну розвагу з флорболу провели у дитсадку №55 «Ведмежатко»; змагання-експеримент з мильними кульками надовго запам’ятають вихованці дошкільного закладу №27 «Зірочка». Юні велосипедисти дитячого садка №18 «Росинка» відкрили велотрасу, яка пролягла навкруг дитячого садка.

А на згадку хлопчики та дівчатка отримали різні подарунки. Дуже хочеться висловити подяку небайдужим людям Печерської райадміністрації м. Києва за те, що теж підготували малятам сюрпризи.

Так хочеться за діточок радіти,

Бо в них є серце і тепло,

Щоб у житті були успішні діти,

Щоби війни в їх долях не було!

Дошколята м. Бахмута святкують День захисту дітей!Дошколята м. Бахмута святкують День захисту дітей!Дошколята м. Бахмута святкують День захисту дітей!Дошколята м. Бахмута святкують День захисту дітей!Дошколята м. Бахмута святкують День захисту дітей!Дошколята м. Бахмута святкують День захисту дітей!Дошколята м. Бахмута святкують День захисту дітей!Дошколята м. Бахмута святкують День захисту дітей!Дошколята м. Бахмута святкують День захисту дітей!Дошколята м. Бахмута святкують День захисту дітей!