Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Дитяче свято мудрих сторінок

Переглядів: 1656
02.06.2016 - 13:48

1 червня 2016 року до Міжнародного Дня захисту дітей у бібліотеці-філіалі № 2 відбулася яскрава та цікава літературна карусель «Дитяче свято мудрих сторінок».

На заході була атмосфера радості та свята. Вихованці дитячого садочка № 16 активно приймали участь в іграх та конкурсах, малювали. Наприкінці свята всі отримали подарунки.

1 червня 2016 року до Міжнародного Дня захисту дітей у бібліотеці-філіалі № 2 відбулася яскрава та цікава літературна карусель «Дитяче свято мудрих сторінок».1 червня 2016 року до Міжнародного Дня захисту дітей у бібліотеці-філіалі № 2 відбулася яскрава та цікава літературна карусель «Дитяче свято мудрих сторінок».1 червня 2016 року до Міжнародного Дня захисту дітей у бібліотеці-філіалі № 2 відбулася яскрава та цікава літературна карусель «Дитяче свято мудрих сторінок».1 червня 2016 року до Міжнародного Дня захисту дітей у бібліотеці-філіалі № 2 відбулася яскрава та цікава літературна карусель «Дитяче свято мудрих сторінок».1 червня 2016 року до Міжнародного Дня захисту дітей у бібліотеці-філіалі № 2 відбулася яскрава та цікава літературна карусель «Дитяче свято мудрих сторінок».