Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

День друзів у «Дзвіночку»

Переглядів: 1901
13.06.2016 - 13:24

У червні в усьому світі святкують Міжнародний день друзів, тож і в дошкільному закладі №25 «Дзвіночок» пройшов тематичний «День друзів».

Цього дня вихованці дитячого садка залюбки грали у колективні ігри «Скажи приємне другу», «Якщо тобі до вподоби, дій отак», переглянули мультфільм «Трям! Здрастуйте!», співали і танцювали, говорили про те, як друзі можуть створити один для одного справжнє диво, і про те, що для цього потрібне тільки бажання зробити приємність. Родзинкою дня стала лялькова вистава з ігровими творчими завданнями «Маша та її друзі». Як підсумок Дня діти створили групові малюнки на асфальті.

З таких маленьких, але в той же час щасливих миттєвостей, які малюки переживають разом, зароджується велика дружба, яка може пройти через усе життя.

У червні в усьому світі святкують Міжнародний день друзів, тож і в дошкільному закладі №25 «Дзвіночок» пройшов тематичний «День друзів».У червні в усьому світі святкують Міжнародний день друзів, тож і в дошкільному закладі №25 «Дзвіночок» пройшов тематичний «День друзів».25_den_dryziv4