Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Урядовий портал

На Донеччині легалізована праця понад 8 тис. громадян

Переглядів: 1462
14.06.2016 - 06:56

За підсумками проведених заходів по легалізації заробітної плати та трудових відносин працівниками органів фіскальної служби Донеччини за січень-травень 2016 року було залучено до сплати податків і обов'язкових внесків  8,3 тис. осіб.

За результатами проведеної роботи з 4,9 тис. працівників роботодавці оформили трудові відносини належним чином, із виплаченої їм офіційної зарплати до бюджету перераховано 1,7 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 2,7 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування.

Суб'єктами підприємницької діяльності зареєструвались 938 громадян, які сплатили до бюджету 498,2 тис. грн. податків. Також 2,5 тис. громадян надали декларації про отримані доходи, в результаті надійшло  3,6 млн. гривень.

З метою забезпечення надходжень до місцевих бюджетів за результатом проведення роботи з керівниками підприємств  а також роботи комісій з легалізації і підвищення рівня заробітної плати 603 підприємства підвищили рівень заробітної плати вище за мінімальну, внаслідок чого до бюджету надійшло 993,1 тис. гривень.

Легалізація трудових відносин залишається одним з основних напрямків діяльності ГУ ДФС у Донецькій області. Органами відомства ведеться активна робота з виявлення і припинення використання праці незареєстрованих найманих працівників та виплати заробітної плати у «конвертах».

Останні статті на сайті