Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Будні табору «Веселка» школи №12 м. Бахмута

Переглядів: 2542
14.06.2016 - 13:49

Весело та цікаво проходить відпочинок дітей у пришкільному таборі «Веселка», який працює у школі №12 м. Бахмута. Педагоги намагаються створити всі умови для відпочинку та розвитку малечі.

Одного квітучого дня вихователі разом з дітьми приймали участь у різних квіткових конкурсах. Змагалися за перемогу усі три загони. Цікавим був конкурс «Показуха». Діти демонстрували акторську майстерність, показуючи квітку загону пантомімікою, проявляли кмітливість у відгадуванні загадок. На завершення цього дня проходили конкурси з виготовлення віночка та нестандартного букету квітів. Яскравими фарбами на асфальті виросли «Квітки моєї мрії»: ромашки, троянди, жоржини.

На День здоров’я у пришкільному таборі чекали і діти, і вихователі. Відвідування басейну та спортивного комплексу «Металург» стали справжньою пригодою. Підкріпившись у їдальні, всі три загони вишикувалися для походу. Подолавши вузенькі стежки, високий залізничний міст та сходинки у міському парку, малеча дісталася до місця призначення, де на них вже чекали господарі стадіону. Дітлахи мали змогу побувати у найбільшому стадіоні міста для занять спортом. Тут і облаштована ігрова зала для занять волейболом та баскетболом, бігові доріжки, манеж для занять легкою атлетикою, тенісом, тренажерна зала та трибуни для глядачів. Але найцікавішим моментом екскурсії були малі олімпійські ігри, в яких приймали участь не тільки діти, а й їх дорослі наставники. Як же весело було бігти наввипередки із власним вихователем! Дорослим прийшлося дуже постаратися, щоб обійти своїх малих суперників у естафеті з м`ячами. Майже ніхто не залишився на трибунах вболівальників, бо неможливо було залишитися байдужими до веселих цікавих змагань. Багато яскравих емоцій визвало купання у басейні. Діти з задоволенням плескались у воді, грали в ігри. Завершилась екскурсія конкурсом малюнків на асфальті «Спорт! Спорт! Спорт!». Табір покидав стадіон і басейн задоволеним та з твердим наміром повернутися знов!

Весело та цікаво проходить відпочинок дітей у пришкільному таборі «Веселка», який працює у школі №12 м. Бахмута. Педагоги намагаються створити всі умови для відпочинку та розвитку малечі. Весело та цікаво проходить відпочинок дітей у пришкільному таборі «Веселка», який працює у школі №12 м. Бахмута. Педагоги намагаються створити всі умови для відпочинку та розвитку малечі. Весело та цікаво проходить відпочинок дітей у пришкільному таборі «Веселка», який працює у школі №12 м. Бахмута. Педагоги намагаються створити всі умови для відпочинку та розвитку малечі. Весело та цікаво проходить відпочинок дітей у пришкільному таборі «Веселка», який працює у школі №12 м. Бахмута. Педагоги намагаються створити всі умови для відпочинку та розвитку малечі. Весело та цікаво проходить відпочинок дітей у пришкільному таборі «Веселка», який працює у школі №12 м. Бахмута. Педагоги намагаються створити всі умови для відпочинку та розвитку малечі. Весело та цікаво проходить відпочинок дітей у пришкільному таборі «Веселка», який працює у школі №12 м. Бахмута. Педагоги намагаються створити всі умови для відпочинку та розвитку малечі.