Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Акція «Донбас-UA: Перезавантаження» почалася в Києві

Переглядів: 1878
15.06.2016 - 07:19

14 червня 2016 року в Києві стартувала культурно-мистецька акція «Донбас-UA: Перезавантаження».

Вона почалася флешмобом на сходах Виставкового центру «Український дім», представленням майстер-класів зі створення картин в стилі Ошибана (картини з квітів і листя), після чого гостей запросили в приміщення для знайомства з експозиціями.

Протягом трьох днів буде діяти виставка скульптурних форм «Сіль». Свої роботи представлять брати Олександр і В'ячеслав Гутирі. У день відкриття акції для любителів класичної та камерної музики виступали творчі колективи з Бахмута, Маріуполя і Торецька.

15 червня театрі ім. Франко буде представлений спектакль «Слава Героям!», Яку підготував Маріупольський театр. 16 червня культурно-мистецька акція завершиться гала-концертом колективів художньої самодіяльності Донецької області і показом відеоролика «Донбас - це Україна».

14 червня 2016 року в Києві стартувала культурно-мистецька акція «Донбас-UA: Перезавантаження».14 червня 2016 року в Києві стартувала культурно-мистецька акція «Донбас-UA: Перезавантаження».14 червня 2016 року в Києві стартувала культурно-мистецька акція «Донбас-UA: Перезавантаження».14 червня 2016 року в Києві стартувала культурно-мистецька акція «Донбас-UA: Перезавантаження».