Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Презедент України

Робота існує для всіх, хто її шукає!

Переглядів: 2243
16.06.2016 - 06:52

34 безробітних громадянина, серед яких 2 особи із числа вимушено переміщених з території, тимчасово непідконтрольної українській владі, 2 інваліди та 13 осіб, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, відвідали ярмарок вакансій, який 15 червня 2016 року відбувся в Артемівському міському центрі зайнятості.

Цього дня захід був спрямований на укомплектування чисельних вакансій ТОВ «Бахмут-енергія», які утворилися у зв’язку із розширенням зони обслуговування підприємством споживачів теплової енергії, зокрема отриманням на баланс внутрішніх теплокомунікаційних систем багатоквартирних будинків.

Сьогодні підприємство відчуває гостру нестачу працівників, які володіють такими професіями, як електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар-сантехнік, електрогазозварник, а також спеціальності бухгалтер. Тому, проведення ярмарку вакансій, який був ініційований в рамках загальнообласного ярмарку вакансій під гаслом «Робота існує для всіх, хто її шукає» став в нагоді одному із найнадійніших та соціально відповідальніших роботодавців Бахмутського регіону ТОВ «Бахмут-енергія».

Відкриваючи ярмарок вакансій директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко презентувала підприємство, а також проінформувала шукачів роботи про стан регіонального ринку праці, такі нові форми роботи служби зайнятості як відеорезюме та Skype-конференції із роботодавцями, нагадала про права та обов’язки клієнтів служби зайнятості та висловила сподівання щодо знаходження спільної мови між роботодавцем та претендентами на представлені сьогодні вакансії. Приємно вразила активність шукачів роботи, яку вони демонстрували протягом заходу, було багато питань стосовно умов прийняття на роботу та виконання посадових обов’язків, не менше було і відповідей, які професійно надавали представники підприємства: інженер відділу кадрів Інна Яценко та майстер з обслуговування та ремонту газового обладнання Євген Данілюк.

Як завжди найкращім результатом діяльності служби зайнятості є працевлаштування тих, хто того потребує, а найкращою подякою – щирі слова вдячності таких осіб. Сьогоднішній день не став виключенням, адже із 11 осіб, які зацікавилися пропозицією підприємства, дійшли згоди із роботодавцем щодо можливого працевлаштування на підприємстві найближчім часом 8 безробітних громадян, у тому числі через попереднє стажування но робочому місці, що безумовно надихає на нові звершення та досягнення у майбутньому.

34 безробітних громадянина, серед яких 2 особи із числа вимушено переміщених, 2 інваліди та 13 осіб відвідали ярмарок вакансій, який 15 червня 2016 року відбувся в Артемівському міському центрі зайнятості.

Останні статті на сайті