Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Презедент України

Щодо реєстрації операторів ринку

Переглядів: 3606
17.06.2016 - 06:37

Згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" (Стаття 23 «Експлуатаційний дозвіл» та стаття 25 «Державна реєстрація потужностей») Управління Держпродспоживслужби в Артемівському районі повідомляє операторів ринку, які провадять діяльність, пов'язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження в отриманні експлуатаційних дозволів або проведенні державної реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу.

Відповідно до розділу XI  Статті 64. «Відповідальність операторів ринку за порушення законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів» Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів",  недотримання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів виробництво, зберігання харчових продуктів на потужностях, незареєстрованих відповідно до вимог цього Закону, - тягне за собою накладення штрафу на юридичних осіб - у розмірі від двадцяти трьох до тридцяти мінімальних заробітних плат, на фізичних осіб - підприємців - у розмірі від восьми до п'ятнадцяти мінімальних заробітних плат; виробництво, зберігання харчових продуктів без отримання експлуатаційного дозволу, якщо обов'язковість його отримання встановлена цим Законом, - тягне за собою накладення штрафу на юридичних осіб - у розмірі від тридцяти до тридцяти восьми мінімальних заробітних плат, на фізичних осіб - підприємців - у розмірі від двадцяти трьох до тридцяти мінімальних заробітних плат.

З заявою про отримання експлуатаційного дозволу звертатися до Єдиного дозвільного центру м.Бахмут,  вул.Миру, 44, каб. 105, вул. Сибірцева,33-а, каб. 4.

З заявою про реєстрацію потужності звертатися до Управління Держпродспоживслужби в Артемівському районі м.Бахмут,  вул. Бахмутська,65, яка проводиться на безоплатній основі.

Останні статті на сайті