Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Донецька обласна рада

Шануємо Конституцію України

Переглядів: 1848
22.06.2016 - 10:08

Мета патріотичного виховання конкретизується через систему таких виховних завдань, як утвердження в свідомості та почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України, виховання поваги до Конституції України, Законів України, державної символіки.

У пришкільному таборі із денним перебуванням «Усмішка» НВК №11 м. Бахмута до 20-ї річниці Конституції України пройшли конкурси плакатів, малюнків на асфальті «Я малюю Україну», «Конституція дає право…». Під час спортивних змагань «Ми – діти України» вихованці табору продемонстрували свою швидкість, спритність та гнучкість.

Робітники шкільної бібліотеки та вихователі підготували для дітей інформаційно-пізнавальну вікторину «Конституція в дії».

Для учителів був проведений день інформування «Основа життя – наш закон основний», у методичному кабінеті НВК учителі мали змогу переглянути літературу «Конституція – фундамент нашого суверенітету», а у бібліотеці НВК - книжково-ілюстративну виставку «Конституція фундамент держави і влади».

У пришкільному таборі із денним перебуванням «Усмішка» НВК №11 м. Бахмута до 20-ї річниці Конституції України пройшли конкурси плакатів, малюнків на асфальті «Я малюю Україну», «Конституція дає право…».У пришкільному таборі із денним перебуванням «Усмішка» НВК №11 м. Бахмута до 20-ї річниці Конституції України пройшли конкурси плакатів, малюнків на асфальті «Я малюю Україну», «Конституція дає право…».У пришкільному таборі із денним перебуванням «Усмішка» НВК №11 м. Бахмута до 20-ї річниці Конституції України пройшли конкурси плакатів, малюнків на асфальті «Я малюю Україну», «Конституція дає право…».У пришкільному таборі із денним перебуванням «Усмішка» НВК №11 м. Бахмута до 20-ї річниці Конституції України пройшли конкурси плакатів, малюнків на асфальті «Я малюю Україну», «Конституція дає право…».