Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Донецька обласна рада

Семінар з основ планування, соціального менеджменту та залучення зацікавлених сторін для представників галузі освіти, місцевої влади, бізнесу та громади Бахмута

Переглядів: 1735
23.06.2016 - 10:40

Міжнародним фондом «Відродження» разом із Асоціацією «Відродження та розвиток» у м. Бахмуті було проведено семінар із основ планування, соціального менеджменту та залучення зацікавлених сторін для представників галузі освіти, місцевої влади, бізнесу та громади.

Семінар проходив у рамках Програми «Експертна підтримка впровадження Надзвичайної кредитної програми з відновлення України», яка фінансується ЄС та Европейським інвестиційний банком.

За програмою проекту планується реалізація 10 проектів на відновлення соціальної інфраструктури, серед цих проектів – реконструкція Бахмутського НВК №11. Саме тому заступник директора з виховної роботи Олена Подопригора та педагог-організатор Ірина Махник мали змогу взяти участь у цьому семінарі.

Тренінги проводила заступник виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження» Інна Підлуська та професор Михайло Винницький. Сергій Лячинський провів тренінг з основ ефективної комунікації. Слухачі семінару дізналися, що у рамках цієї Програми у Бахмуті планується реалізувати проекти у загальноосвітніх школах №11, №12, дитячих садочках №39 та №56, у будівлі Бахмутської міської ради та у п’яти гуртожитках.

Надзвичайна кредитна програма направлена на подолання наслідків геополітичних подій у Східній Україні, у тому числі і потреби внутрішньо переміщених осіб та підтримку, прискорення відновлення інфраструктури на тих територіях, які знаходяться під контролем української влади.

Міжнародним фондом «Відродження» разом із Асоціацією «Відродження та розвиток» і було проведено семінар із основ планування, соціального менеджменту та залучення зацікавлених сторін для представників галузі освіти, місцевої влади, бізнесу та громади.Міжнародним фондом «Відродження» разом із Асоціацією «Відродження та розвиток» і було проведено семінар із основ планування, соціального менеджменту та залучення зацікавлених сторін для представників галузі освіти, місцевої влади, бізнесу та громади.Міжнародним фондом «Відродження» разом із Асоціацією «Відродження та розвиток» і було проведено семінар із основ планування, соціального менеджменту та залучення зацікавлених сторін для представників галузі освіти, місцевої влади, бізнесу та громади.Міжнародним фондом «Відродження» разом із Асоціацією «Відродження та розвиток» і було проведено семінар із основ планування, соціального менеджменту та залучення зацікавлених сторін для представників галузі освіти, місцевої влади, бізнесу та громади.

Останні статті на сайті