Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

У Бахмуті пройшли заходи з святкування Дня Молоді

Переглядів: 1330
26.06.2016 - 20:15

26 червня на площі перед Алеї троянд біля міського будинку культури відбулася пісенно-розважальної програми до Дня молоді.

Із днем молоді всіх присутніх привітала начальник управління у справах дітей та молоді Людмила Махничева та побажала гостям свята наснаги у нових починаннях, миру та світлого майбутнього.

 

Музичні вітання для присутніх звучали у виконанні гуртів «Mishutka’s band», «Тhe Brothers», «ЧасЫ» (г. Бахмут) та регі-виконавця «М!KE» (м. Київ).

Також для гостей свята пройшли майстер класи, показові виступи міських спортсменів, веселі розважальні конкурси, а також масовий майстер- клас із сальси під керівництвом тренера Олесандро Діаса.

Усі присутні гості свята мали змогу відвідати страви вуличної кухні.

У Бахмуті пройшли заходи з святкування Дня МолодіУ Бахмуті пройшли заходи з святкування Дня МолодіУ Бахмуті пройшли заходи з святкування Дня МолодіУ Бахмуті пройшли заходи з святкування Дня МолодіУ Бахмуті пройшли заходи з святкування Дня МолодіУ Бахмуті пройшли заходи з святкування Дня МолодіУ Бахмуті пройшли заходи з святкування Дня МолодіУ Бахмуті пройшли заходи з святкування Дня МолодіУ Бахмуті пройшли заходи з святкування Дня Молоді