Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 66 гостей.

Верховна рада України

Міжнародний Олімпійський День у дошкільному закладі №25 «Дзвіночок»

Переглядів: 3104
01.07.2016 - 08:51

Міжнародний Олімпійський День святкується рішенням Міжнародного олімпійського комітету щорічно 23 червня.

З метою пропаганди здорового способу життя, розвитку олімпійського руху, поглиблення знань про Олімпійські ігри, формування у дітей та батьків мотивації до систематичних занять фізичною культурою і спортом, виховання почуття патріотизму та гордості за свій рідний край та Україну у дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» проведено Олімпійський день.

Діти, батьки та педагоги із задоволенням виконували спортивні вправи, брали участь в естафетах, грали в рухливі ігри. Дошкільнята отримали заряд позитивних емоцій. Активними учасниками на святі були студенти Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. Сергія Бубки. По закінченню Олімпійських ігор всі учасники нагородженні заохочувальними призами.

Педагоги дошкільного навчального закладу привчають дошкільників змалку піклуватися про своє здоров’я, бо завжди залишатиметься актуальним одне з гасел Олімпійських ігор: у здоровому тілі – здоровий дух. А батьки підтримують намагання вихователів, віддаючи дітей на заняття у міські спортивні секції, і як результат, вихованці старшої групи фізкультурно-оздоровчого напрямку «Сонечко» Костя Сосницький та Сева Сопельник стали призерами міських змагань по дзю-до.

І взагалі, коли дорослі піклуються про здоров'я своїх дітей, вони самі стають міцнішими та могутнішими, тому що здорові діти, здорові люди — це основа існування здорової держави в прямому і переносному значенні.

Будьмо здоровими душею і тілом!

У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» проведено Олімпійський день. У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» проведено Олімпійський день. У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» проведено Олімпійський день. У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» проведено Олімпійський день. У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» проведено Олімпійський день. У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» проведено Олімпійський день. У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» проведено Олімпійський день. У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» проведено Олімпійський день. У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» проведено Олімпійський день.

Останні статті на сайті