Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Щира допомога військовослужбовців учням Соледарської школи №14

Переглядів: 2657
05.07.2016 - 12:54

Колектив Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 вже більше року співпрацює з військовослужбовцями Збройних сил України.

Батьки школярів щиро вдячні воїнам, які несуть службу в декількох військових частинах на території Соледара, за спокій у рідному місті. Військові є постійними учасниками святкових заходів, що проводяться в навчальному закладі. Жоден візит до дітвори не обходиться без подарунків та солодощів. Учні разом із вчителями також неодноразово були у військових частинах із привітаннями і різноманітними акціями.

Нещодавно, незважаючи на щільний розклад військовослужбовців, керівництво зведеного загону 48 інженерно-саперної бригади відгукнулося на прохання вчителів школи допомогти відремонтувати дитячі гойдалки на спортивному шкільному майданчику. Лейтенант Андрій Карпенко і військовослужбовець-зварник Олександр Голівний зранку завітали до школи і менш ніж за годину повернули місцевій дітворі улюблені розваги.

«Кожен з нас від щирого серця допомагає мешканцям Соледара, а тим паче дітям, – говорить підполковник Ігор Балицький. - Вдома нас чекають свої діти, які дуже сумують за батьками, тож віддати частинку тепла малечі для нас дуже символічно. Колективи військовослужбовців Збройних сил України завжди готові прийти на допомогу мешканцям міст і сіл, у яких розташовані наші частини. Це – наш святий обов’язок, адже ми несемо на землю Донбасу мир і спокій!»

Адміністрація і педагогічний колектив школи щиро вдячні воїнам Збройних сил України зведеного загону 48 інженерно-саперної бригади за допомогу і бажають усім захисникам України скорішого повернення додому.

Лейтенант Андрій Карпенко і військовослужбовець-зварник Олександр Голівний  зведеного загону 48 інженерно-саперної бригади відгукнулося на прохання вчителів школи допомогти відремонтувати дитячі гойдалки на спортивному шкільному майданчику.Лейтенант Андрій Карпенко і військовослужбовець-зварник Олександр Голівний  зведеного загону 48 інженерно-саперної бригади відгукнулося на прохання вчителів школи допомогти відремонтувати дитячі гойдалки на спортивному шкільному майданчику. Лейтенант Андрій Карпенко і військовослужбовець-зварник Олександр Голівний  зведеного загону 48 інженерно-саперної бригади відгукнулося на прохання вчителів школи допомогти відремонтувати дитячі гойдалки на спортивному шкільному майданчику.

Останні статті на сайті