Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

ExportUA

Здійснення просвітницько - профілактичної роботи Бахмутським міським ЦСССДМ під час літнього оздоровлення в ДЗЗОВ «Вогник»

Переглядів: 2463
05.07.2016 - 13:24

З метою пропаганди здорового способу життя та профілактики негативних явищ в підлітковому середовищі Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді під час літніх канікул, в рамках діяльності «Служби соціальної профілактики», на базі дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку «Вогник» з 04 червня 2016 року розпочато просвітницьку роботу.

Заходи проводяться в формі лекційно-тренінгових занять, відео лекторіїв та індивідуальної консультаційної допомоги, що надається як підліткам, які оздоровлюються у таборі, так і  педагогам-вихователям.  Дану роботу планується здійснювати до кінця літнього оздоровчого періоду. Заходами буде охоплено 250 дітей різних категорій сімей.

05.07.2016 року відбулися перші заняття в 3-ому та 5-ому загонах. З дітьми були проведені лекційно-тренінгові заняття, на такі  теми як: «Збережи своє здоров’я. Обери здоровий спосіб життя!» та «Законодавство щодо охорони прав дитини». Діти прийняли активну участь у пізнавальних вікторинах та здобули навички правових знань. Вони активно відповідали на запитання, виконували завдання. Багатьом з них дуже сподобалося, вони чекають на наступну зустріч.

На базі дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку «Вогник» з 04 червня 2016 року розпочато просвітницьку роботу з метою пропаганди здорового способу життя та профілактики негативних явищ в підлітковому середовищіНа базі дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку «Вогник» з 04 червня 2016 року розпочато просвітницьку роботу з метою пропаганди здорового способу життя та профілактики негативних явищ в підлітковому середовищіНа базі дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку «Вогник» з 04 червня 2016 року розпочато просвітницьку роботу з метою пропаганди здорового способу життя та профілактики негативних явищ в підлітковому середовищі

Останні статті на сайті