Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 82 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

В офісі «Надія» відкрита мобільна бібліотека

Переглядів: 2211
06.07.2016 - 06:38

Центральна міська бібліотека приступила до реалізації другого етапу проекту Міжнародної організації з міграції  «Сприяння стабілізації громад на Донбасі» за фінансової  підтримки уряду Японії, головна мета якого залучення широких кіл громади (місцевих жителів, переселенців, етнічних груп та осіб з особливими потребами) до участі у соціальних заходах спрямованих на згуртування громади та гармонічного співіснування.

Так, 5 липня 2016 року в офісі громадської організації інвалідів «Надія» розпочала роботу «мобільна бібліотека». Бібліотекарі презентували цікаві нові книги, що збагачують душу, лікують її непомітно. Вони є рятівним кругом для багатьох людей, які втратили упевненість в собі або опинилася в стресовій ситуації. Це особлива «Бібліотерапія», яка в останні роки широко запроваджена в роботі центральної міської бібліотеки.

В планах бібліотекарів не тільки презентації нових книг, а й проведення різноманітних заходів: краєзнавчі бібліоквести, відеопокази незвичайних місць Бахмута та Японії, майстер-класи з арт-розпису, вишивання бісером, макраме, виготовлення орігамі. Для бажаючих будуть організовані міні-тренінги з навчання роботі на комп’ютері.

5 липня 2016 року в офісі громадської організації інвалідів «Надія» розпочала роботу «мобільна бібліотека».5 липня 2016 року в офісі громадської організації інвалідів «Надія» розпочала роботу «мобільна бібліотека».5 липня 2016 року в офісі громадської організації інвалідів «Надія» розпочала роботу «мобільна бібліотека».