Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Донецька обласна рада

Нові книжки в центральній міській бібліотеці

Переглядів: 1933
07.07.2016 - 12:24

У рамках проекту «З країни в Україну» Бахмутська централізована бібліотечна система отримала 154 книжки.

Цей проект – масштабний культурно-просвітницький фестиваль, який пройшов у маленьких містах східних областей України. Його започатковано, щоб максимально допомогти місцевим громадам наповнити свої міста атмосферою єдності, підтримки та відчуттям українського духу. Для цього з різних куточків України на Схід везуть книжки про історію та культуру, про краєвиди та пісні, про знання та вміння нашого народу.

Мешканці та гості Бахмута матимуть можливість прочитати книги Марії Матіос, Оксани Забужко, Ірен Роздобудько, Василя Шкляра, Володимира Лиса, Уласа Самчука, Пантелеймона Куліша, погортати сторінки енциклопедії «Славетні гетьмани», ознайомитися з творами івано-франківських письменників. А діти – насолодитися новими цікавими виданнями казок, віршів, творів українських класиків.

Серед переданих книг – першочергово україномовна дитяча література, здебільшого видана за останні два десятиліття. Багато художньої, трапляється методична література, хрестоматії, фантастика, твори класиків.

Серед зібраної літератури абсолютну більшість складає сучасна дитяча українська книга  орієнтована на юних читачів, у тому числі на сиріт.

Серед книг – твори українських класиків, дитяча, наукова література, сучасні романи і повісті…

Нові книжки чекають Вас в центральній міській бібліотеці!

Останні статті на сайті