Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Відкриваємо двері на ТОВ «Артемівський комбінат хлібопродуктів»

Переглядів: 2783
14.07.2016 - 14:03

14 безробітних громадян відвідали «День відкритих дверей на виробництві», який 14 липня 2016 року за зверненням Артемівського міського центру зайнятості гостинно провів ТОВ «Артемівський КХП».

Вже сьомий День відкритих дверей, ініційований Артемівським МЦЗ, відбувся цього року та, як наслідок проведеного сьогодні заходу, 3 шукача роботи поповнили кадровий резерв підприємства, один із яких вже отримав направлення на проходження медичного огляду, та, ймовірно, найближчим часом поповнить штат працівників роботодавця.

Інформаційно-консультаційні заходи, що проводить служба зайнятості спрямовані не тільки на прискорення працевлаштування громадян, які звертаються за фаховою допомогою до служби зайнятості, але й на розширення уявлення мешканців, зокрема тих, що шукають роботу, про індустріальний потенціал регіону, про особливості виробництва тих чи інших підприємств, в решті - про професії, які користуються попитом на сучасному ринку праці.

Діяльність ТОВ «Артемівський КХП» пов’язана із забезпеченням зерносховища, виробничі потужності якого дозволяють одночасно зберігати до 34 тис. тон зерна. Основним видом діяльності підприємства є надання послуг з прийому, зберігання, сушіння, очищення та відвантаження зернових та олійних культур. Крім того, підприємство має на балансі акредитовану лабораторію, власний маневрений тепловоз, з можливістю цілодобового прийому та відвантаження зернових, та справжній «золотий потенціал» - атестований персонал, завдяки якому і забезпечується його безперебійне всесезонне функціонування.

Традиційно День відкритих дверей розпочав керівник ТОВ «Артемівський КХП» Олег Овчаренко, який розповів про історію створення та здобутки підприємства за останні роки, проінформував про особливості діяльності, умови праці та соціальні гарантії, передбачені на підприємстві.

Як завжди були питання та відповіді, та головне - був результат, адже робоче місце буде укомплектоване, а людина отримає роботу, а відтак зусилля служби зайнятості в котре досягли поставленої мети.

14 безробітних громадян відвідали «День відкритих дверей на виробництві», який 14 липня 2016 року за зверненням Артемівського міського центру зайнятості гостинно провів ТОВ «Артемівський КХП». 14 безробітних громадян відвідали «День відкритих дверей на виробництві», який 14 липня 2016 року за зверненням Артемівського міського центру зайнятості гостинно провів ТОВ «Артемівський КХП».