Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 131 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Робота існує для всіх, хто її шукає!

Переглядів: 2609
15.07.2016 - 12:34

36 безробітних громадян, серед яких 6 осіб, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, відвідали презентацію роботодавця, яка 15 липня 2016 року відбулася в Артемівському міському центрі зайнятості.

В центрі уваги шукачів роботи цього разу опинилася Костянтинівська кондитерська фабрика АТ "ВО «КОНТІ», яка звернулася до Артемівського МЦЗ за допомогою в укомплектуванні чисельних вакансій, що утворилися у зв’язку із розширенням виробництва. Діяльність фабрики пов’язана із виробництвом цукерок, печива, карамелі та драже. В наслідок проведеного заходу роботодавцю доведеться визначити найкращих претендентів із 14 наданих шукачами роботи резюме.

Сьогодні підприємство відчуває гостру нестачу працівників за професією «укладальник-пакувальник». А з огляду на те, що підприємство здійснює свою діяльність на території міста Костянтинівка, мешканці громади не достатньо обізнані стосовно кондитерської фабрики як роботодавця, тому вибір форми сприяння укомплектування вакансій, а саме презентації роботодавця, був не випадковим.

Відкриваючи захід директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко презентувала підприємство, а також проінформувала шукачів роботи про стан регіонального ринку праці, такі нові форми роботи служби зайнятості як відеорезюме та Skype-конференції із роботодавцями, нагадала про права і обов’язки клієнтів служби зайнятості та висловила сподівання щодо знаходження спільної мови між роботодавцем та претендентами на представлені сьогодні вакансії. Приємно вразила активність шукачів роботи, яку вони демонстрували протягом заходу, було багато питань стосовно умов прийняття на роботу та виконання посадових обов’язків, не менше було і відповідей, які змістовно надавали представники підприємства: старший інспектор відділу кадрів Юлія Бова та начальник бісквітно-вафельного цеху Ірина Слєдник.

Наприкінці презентації шукачам роботи було запропоновано поспілкуватися із представниками роботодавця у форматі співбесіди, на що 14 із присутніх претендентів радо погодились та надали свої резюме для презентації своїх професійних здібностей роботодавцю. Одним із найбільш суттєвих питань, які виникли в ході презентації було забезпечення підвезення працівників до підприємства, адже його діяльність здійснюється за межами транспортного обслуговування м. Бахмут. На що представники роботодавця зауважили про наявність такої можливості, проте за умови набору достатньої кількості персоналу із числа мешканців громади м. Бахмут та прилеглих територій.

Отже, словами взаємної вдячності між роботодавцем та Артемівським МЦЗ та сподіваннями на найкраще і було завершено черговий інформаційно-консультаційний захід служби зайнятості.

36 безробітних громадян, відвідали презентацію роботодавця Костянтинівська кондитерська фабрика АТ "ВО «КОНТІ», яка 15 липня 2016 року відбулася в Артемівському міському центрі зайнятості.36 безробітних громадян, відвідали презентацію роботодавця Костянтинівська кондитерська фабрика АТ "ВО «КОНТІ», яка 15 липня 2016 року відбулася в Артемівському міському центрі зайнятості.