Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 121 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Літні веселощі у таборі «Вогник»

Переглядів: 1942
18.07.2016 - 11:12

Літня пора напрочуд голосиста й дзвінка, наповнена дитячим сміхом, веселощами та пригодами. Не менш цікавим є для дітей відпочинок у літньому оздоровчому таборі «Вогник».

Весело та захопливо пройшов загальнотабірний захід ««Вогник» має таланти». Кожен загін мав можливість продемонструвати свої здібності. Діти співали, танцювали, декламували вірші.

Сумісно з КРЦ «Bananas» у таборі відбувся «День іменинника». Привітати іменинників прийшли мешканці Космосу, які розважали дітей різними іграми, конкурсами, а табір подарував їм пісні та танці.

Не менш цікавим був захід «60 хвилин навколо світу». Загони представили різні країни: Грецію (перший загін), Бразилію (другий загін), Індію (третій загін), Україну (четвертий загін сумісно з вихователями), Білорусь (п’ятий загін), Китай (шостий загін).

Гарного усім відпочинку та творчої наснаги!

Літня пора напрочуд голосиста й дзвінка, наповнена дитячим сміхом, веселощами та пригодами. Не менш цікавим є для дітей відпочинок у літньому оздоровчому таборі «Вогник»Літня пора напрочуд голосиста й дзвінка, наповнена дитячим сміхом, веселощами та пригодами. Не менш цікавим є для дітей відпочинок у літньому оздоровчому таборі «Вогник»Літня пора напрочуд голосиста й дзвінка, наповнена дитячим сміхом, веселощами та пригодами. Не менш цікавим є для дітей відпочинок у літньому оздоровчому таборі «Вогник»Літня пора напрочуд голосиста й дзвінка, наповнена дитячим сміхом, веселощами та пригодами. Не менш цікавим є для дітей відпочинок у літньому оздоровчому таборі «Вогник»

Останні статті на сайті