Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 284 гостя.

Верховна рада України

Шукаємо роботу і працівників разом

Переглядів: 2403
25.07.2016 - 10:34

4 безробітні особи з економічною освітою виявили бажання пройти стажування в Артемівському об’єднаному  Управлінні Пенсійного Фонду України Донецької області, набути знать та  професійних навичок щодо призначення та перерахунку  пенсій №1 та №2 та взяти участь у  конкурсі на заміщення вакантних посад державних службовців.  Так завершився  міні-ярмарок вакансій, який в рамках співпраці проведено 22 липня 2016 року в Артемівському міському центрі зайнятості на замовлення  Артемівського об’єднаного   Управління Пенсійного Фонду України Донецької області, яке сьогодні  має  6 вільних  посад державних службовців та потребує їх оперативного укомплектування.

Всього в заході взяли участь 19 зареєстрованих безробітних з економічною та юридичною освітою, серед яких -  2 особи з обмеженими фізичними можливостями та 4  особи, переміщені з інших територій Донецької  області. 

В роботі  заходу  взяли участь директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко, заступник директора Олена Павлова, начальник відділу організації працевлаштування населення Людмила Панкратова, начальник відділу активної підтримки безробітних Ірина Подорванова, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Крамаренко. Артемівське об’єднане управління  Пенсійного фонду України Донецької області  на міні-ярмарку  представляли: заступник начальника відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1  Наталя Котляр та  головний спеціаліст відділу ведення електронних реєстрів та підтримки інформаційно-аналітичних систем  Вікторія Білоіван. 

Як і завжди, захід пройшов в конструктивній та сприятливій атмосфері. В ході заходу присутні довідались про  сучасну ситуацію та тенденції на ринку праці,   поділилися проблемними питаннями щодо пошуку роботи в умовах обмеженого попиту  роботодавців на робочу силу, шляхів їх вирішення, в тому числі, за сприяння  та можливостей служби зайнятості. Так, протягом  першого півріччя 2016 року    за сприяння Артемівського міського центру зайнятості, використовуючи сучасні можливості служби зайнятості, інноваційні методики, форми роботи та інструментарій, 708 безробітних громадян  отримали постійну роботу, 220 осіб підвищували кваліфікацію та проходили профнавчання, 691 особу  залучено до  тимчасової зайнятості,  до взаємовигідної співпраці  залучені нові роботодавці, які, сподіваємось, в подальшому стануть постійними  клієнтами служби зайнятості. 

В ході міні-ярмарку чимало питань було задано представникам роботодавця Наталі Котляр та  Вікторії Білоіван, проведені індивідуальні співбесіди з кожним претендентом на працевлаштування, які надали роботодавцеві свої резюме. В результаті 4 особи  запрошені пройти стажування в установі, після якого стане можливою участь у конкурсі на заміщення вакантних посад і  подальше працевлаштування.  

Директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко на завершення заходу  побажала всім шукачам роботи знайти своє робоче місце, подякувала  присутнім за довіру, з якою вони звертаються  до служби зайнятості та отримують сприяння у вирішенні питань зайнятості,  запевнила їх в тому, що  фахівці служби і в подальшому працюватимуть так, щоб виправдати напрацьований позитивний імідж і не розчарувати своїх клієнтів як з числа  роботодавців, так і шукачів роботи .