Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Верховна рада України

До відома споживачів КП “БАХМУТ-ВОДА”

Переглядів: 3089
02.08.2016 - 13:41

Інформація про оприлюднення проектів Постанов
Національної комісії, що здійснює державне регулювання
у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).


21 липня 2016 року НКРЕКП затвердила проекти наступних Постанов:

  1. «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 листопада 2015 року №2868 про встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) суб’єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг», зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 11 січня 2016 року за №24/28154 (із змінами).

Згідно з цим проектом для КП «БАХМУТ-ВОДА» встановлено тариф:

  • на послуги з централізованого постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) – 13,42 грн. за 1 куб.м з ПДВ;
  • на послуги з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) – 8,45 грн. за 1 куб.м з ПДВ.

Разом 21,87 грн. за 1 куб.м з ПДВ.

Ця постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.

З регуляторним актом можна ознайомитись на веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua

Новий тариф включає в себе витрати на проведення робіт з періодичної повірки, обслуговування і ремонту квартирних засобів обліку холодної води для мешканців багатоквартирного житлового фонду, у тому числі  їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки.

Слід зазначити, що ці види робіт будуть виконуватись лише для тих приладів обліку холодної води, строк проведення періодичної повірки яких наступить після вступу в дію і офіційного опублікування  Постанови.

Після офіційного опублікування Постанови, КП «БАХМУТ-ВОДА» додатково проінформує споживачів про дату вступу нових тарифів в дію.

Проект Постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року №2868»