Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Верховна рада України

У Бахмуті, на честь початку ХХХІ Олімпійських ігор, урочисто підняли олімпійський прапор

Переглядів: 3014
05.08.2016 - 07:30

5 серпня 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) відкриваються ХХХІ Олімпійські ігри -  важливий захід міжнародного масштабу, на якому протягом 16 днів будуть змагатися найсильніші спортсмени світу в різних видах спорту. Сьогодні, на центральній площі міста перед Бахмутською міською радою, представники громади зібралися для урочистого підняття олімпійського прапору на честь початку Олімпійських ігор.

Висока честь підняття в центральній частині міста олімпійського прапору дана місту Бахмут за найбільше представництво спортсменів у складі збірної України від Донецької області .

9 представників нашого міста: 3 - дзюдоїста; 4 – легкоатлета та 2 - плавця боротимуться під прапором України за олімпійські медалі в Ріо-де-Жанейро.

Відкрити урочисту церемонію підняття прапору надали міському голові Бахмута Олексію Реві.

Звернувшись до присутніх, міський голова зауважив, що представники нашого міста, в складах збірних України, виступають на різних міжнародних змаганнях, чемпіонатах Європи, Світу, Олімпійських, Паралімпійських іграх, стають переможцями і призерами.

«Ми віримо, що наші земляки успішно виступлять на ХХХІ Олімпійських іграх, прославлять місто Бахмут новими перемогами і спортивними досягненнями», - сказав Олексій Рева та висловив слова вдячності  тренерам, спортсменам і всім тим, хто вносить свій внесок в розвиток спорту в нашому місті.

Також до привітань долучився начальник управління з питань фізичної культури і спорту Донецької обласної державної адміністрації Володимир Мицик, який побажав успіху та нових перемог нашим спортсменам.

Наприкінці виступів, під бурні оплески присутніх, до центральної площі міста урочисто винесли та підняли олімпійський прапор.

5 серпня 2016 року на центральній площі міста перед Бахмутською міською радою провели урочисту церемонію підняття олімпійського прапору. Ця висока честь дана м. Бахмут за найбільше представництво спортсменів у складі збірної України від Донецької області.5 серпня 2016 року на центральній площі міста перед Бахмутською міською радою провели урочисту церемонію підняття олімпійського прапору. Ця висока честь дана м. Бахмут за найбільше представництво спортсменів у складі збірної України від Донецької області.5 серпня 2016 року на центральній площі міста перед Бахмутською міською радою провели урочисту церемонію підняття олімпійського прапору. Ця висока честь дана м. Бахмут за найбільше представництво спортсменів у складі збірної України від Донецької області.5 серпня 2016 року на центральній площі міста перед Бахмутською міською радою провели урочисту церемонію підняття олімпійського прапору. Ця висока честь дана м. Бахмут за найбільше представництво спортсменів у складі збірної України від Донецької області.5 серпня 2016 року на центральній площі міста перед Бахмутською міською радою провели урочисту церемонію підняття олімпійського прапору. Ця висока честь дана м. Бахмут за найбільше представництво спортсменів у складі збірної України від Донецької області.5 серпня 2016 року на центральній площі міста перед Бахмутською міською радою провели урочисту церемонію підняття олімпійського прапору. Ця висока честь дана м. Бахмут за найбільше представництво спортсменів у складі збірної України від Донецької області.5 серпня 2016 року на центральній площі міста перед Бахмутською міською радою провели урочисту церемонію підняття олімпійського прапору. Ця висока честь дана м. Бахмут за найбільше представництво спортсменів у складі збірної України від Донецької області.5 серпня 2016 року на центральній площі міста перед Бахмутською міською радою провели урочисту церемонію підняття олімпійського прапору. Ця висока честь дана м. Бахмут за найбільше представництво спортсменів у складі збірної України від Донецької області.5 серпня 2016 року на центральній площі міста перед Бахмутською міською радою провели урочисту церемонію підняття олімпійського прапору. Ця висока честь дана м. Бахмут за найбільше представництво спортсменів у складі збірної України від Донецької області.