Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 53 гостя.

Верховна рада України

До Бахмуту завітали представники ПРООН в рамках реалізації проекту ЕС\ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3»

Переглядів: 3263
11.08.2016 - 12:28

11 серпня 2016 року представники ПРООН відвідали місто Бахмут в рамках реалізації програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3».

На зустрічі були присутні: перший заступник Бахмутського міського голови Тетяна Савченко, спеціаліст з розвитку громад проекту МРГ-3 Олександр Рябий , головний інженер проекту Лариса Батченко та координатор проекту МРГ у місті Бахмут Неллі Дашковець.

Спочатку команда ПРООНівців ознайомилася з вже реалізованими проектами в рамках програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду», після чого у ГЦКиД імені Є. Мартинова відбувся Форум Місцевого Розвитку проекту ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3», де координатори проекту і представники міської влади розповіли громадськості про підготовку впровадження проекту «Розумне місто» у Бахмуті.

У своєму виступі перший заступник Бахмутського міського голови Тетяна Савченко зазначила, що проект позитивно вплинув на створення ОСББ в місті. Якщо в минулому році в Бахмуті функціонувало 89 ОСББ, то за станом на 1 серпня 2016 року в місті вже 138 ОСББ.

«Цей проект перш за все об’єднує людей. Люди, для вирішення  існуючих проблем, консолідуються та проявляють громадську активність, що в наш час є дуже важливим для розбудови нашої громади», - відзначила Тетяна Савченко.

Також присутнім розповіли що на даному етапі в рамках Проекту планується провести реорганізацію міської диспетчерської служби «1505» і створення єдиного ситуаційного центру міста Бахмут, встановити 29 камер відеоспостереження на ключових перехрестях, парках і скверах міста.

Наприкінці зустрічі представники ПРООНу відповіли присутнім на цікавлячи їх запитання.

11 серпня 2016 року представники ПРООН відвідали місто Бахмут в рамках реалізації програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3».11 серпня 2016 року представники ПРООН відвідали місто Бахмут в рамках реалізації програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3».11 серпня 2016 року представники ПРООН відвідали місто Бахмут в рамках реалізації програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3».11 серпня 2016 року представники ПРООН відвідали місто Бахмут в рамках реалізації програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3».11 серпня 2016 року представники ПРООН відвідали місто Бахмут в рамках реалізації програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3».11 серпня 2016 року представники ПРООН відвідали місто Бахмут в рамках реалізації програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3».11 серпня 2016 року представники ПРООН відвідали місто Бахмут в рамках реалізації програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3».11 серпня 2016 року представники ПРООН відвідали місто Бахмут в рамках реалізації програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3».11 серпня 2016 року представники ПРООН відвідали місто Бахмут в рамках реалізації програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3».11 серпня 2016 року представники ПРООН відвідали місто Бахмут в рамках реалізації програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3».11 серпня 2016 року представники ПРООН відвідали місто Бахмут в рамках реалізації програми «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - 3».