Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Завершення профілактичної роботи Бахмутським міським ЦСССДМ у ДЗЗОВ «Вогник»

Переглядів: 2201
17.08.2016 - 13:43

17.08.2016 року у дитячому таборі «Вогник» спеціалістом Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені останні заняття з дітьми 1 загону.

Робота проводилась у формі лекційно - тренінгових занять на такі теми як: «Тютюнопаління та його вплив на організм підлітка», «Туберкульоз – проблема суспільства», «Що необхідно знати підліткам про ВІЛ – інфекцію та СНІД», «Увага! Торгівля людьми!». Основною метою було надати дітям знання щодо збереження свого здоров’я та запобігти розвитку негативних явищ у підлітковому середовищі, а також формування навичок запобігання випадків торгівлі людьми.

Протягом усього оздоровчого періоду діти отримували багато знань щодо шкідливих звичок та їх впливу на здоров’я людини, дізналися про безпечну поведінку з вогнем, набули навичок щодо профілактики серйозних захворювань, а також згадували про позитивний вплив здорового способу життя і спорту на здоров’я та діяльність людини.

Під час занять діти були активними та допитливими, грали у ігри та вікторини, дивились відеоматеріали, складали яскраві плакати, висловлювали свою думку, відповідали на поставленні питання та задавали їх спеціалісту.

Набуті знання та вміння обов’язково стануть в нагоді школярам під час нового навчального року!

17.08.2016 року у дитячому таборі «Вогник» спеціалістом Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені останні заняття з дітьми 1 загону. 17.08.2016 року у дитячому таборі «Вогник» спеціалістом Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені останні заняття з дітьми 1 загону. 17.08.2016 року у дитячому таборі «Вогник» спеціалістом Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені останні заняття з дітьми 1 загону. 17.08.2016 року у дитячому таборі «Вогник» спеціалістом Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені останні заняття з дітьми 1 загону.

Останні статті на сайті