Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Верховна рада України

Оздоровчий відпочинок для переселенців на турбазі «Серебряная пуща»

Переглядів: 2376
18.08.2016 - 13:56

18.08.2016 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  організував черговий заїзд на базу відпочинку «Серебряная пуща» (с. Серебрянка). 

Завдяки підтримці депутата Бахмутської міської ради Володимира Сакали 7 сімей (26 чоловік, з них 15 дітей) із Донецька та Горлівки зможуть10 днів насолоджуватися мальовничою місцевістю на березі Сіверського Дінця.

Володимир Сакали побажав усім відпочиваючим гарного настрою, набратися сил та позитивних емоцій.

Прибувши на місце відпочинку, сім’ї вимушених переселенців були приємно вражені красою турбази – усюди зелень, дерева, квіти і, звичайно, чисте повітря. На території бази для відпочиваючих створені усі необхідні умови: санвузол, нові холодильники, електроплити, постільна білизна та набори посуду. Для маленьких туристів облаштовано дитячий майданчик із екологічних матеріалів.

Після відпочинку переселенці  пообіцяли поділитися своїми враженнями та фотографіями.

18.08.2016 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  організував черговий заїзд на базу відпочинку «Серебряная пуща» (с. Серебрянка). 18.08.2016 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  організував черговий заїзд на базу відпочинку «Серебряная пуща» (с. Серебрянка). 18.08.2016 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  організував черговий заїзд на базу відпочинку «Серебряная пуща» (с. Серебрянка).

Останні статті на сайті