Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України

Переглядів: 3126
24.08.2016 - 08:41

24 серпня 2016 року, у день 25-ї річниці Незалежності України на центральній площі міста Бахмутські городяни зібралися, щоб долучитися до загальнонаціональної акції «Вся Україна співає Державний Гімн». Бахмутчани  разом з усією Україною виконали Державний Гімн та ще раз довели: «Бахмут – це Україна!».

На заході були присутні представники підприємств та установ міста, громадських та волонтерських організацій, органів самоорганізації населення, органів правопорядку, молодь, гості та мешканці міста.

Після урочистого виконання Гімну, рівно об 10:15 відбулася загальнонаціональна хвилина мовчання у пам'ять тих, хто загинув в боротьбі за незалежність України. Під час хвилини мовчання – зупинився міський транспорт, звучали гудки автомобільних клаксонів. У православних церквах відбулися поминальні молебні за загиблими у боротьбі за незалежність України.

 Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.

Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.dsc_0515Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.Бахмут відзначає 25 річницю Незалежності України. Протягом дня у місті будуть проходити концерти, флеш-моби заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.

Останні статті на сайті