Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Донецька обласна рада

Тимчасова зайнятість – матеріальна підтримка безробітним

Переглядів: 2441
01.09.2016 - 10:46

 4 безробітним особам запропонована тимчасова робота в торгівельній мережі  «VIRA» - так завершився міні-ярмарок вакансій, який пройшов в Артемівському міському центрі зайнятості 31 серпня 2016 року.

Всього у заході прийняли участь 8 зареєстрованих безробітних, серед яких – 1 вимушено переміщена особа. В такий спосіб фізична особа-підприємець із міста Краматорська Слоквенко Володимир Валерійович отримав можливість оперативно  підібрати тимчасових робітників для термінового  укомплектування робочих місць, які створені тимчасово на території міста Бахмут  у торгівельному бізнесі підприємця.

Відкрила захід директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко, яка презентувала роботодавця, ознайомила учасників заходу із  ситуацією на місцевому ринку праці та соціальними послугами, які отримують в центрі зайнятості шукачі роботи і роботодавці.   Вона також зазначила, що тимчасова зайнятість в багатьох випадках в подальшому дає можливість отримати постійну роботу. Тож сьогодні, в умовах обмеженого попиту роботодавців на робочу силу, не варто нехтувати такою можливістю.

Роботодавця на міні-ярмарку представляла управляюча торгівельною мережею «VIRA»  Наталя Лукьяненко.  В своєму виступі вона розповіла про діяльність і розвиток в Донецькій області торгівельної мережі «VIRA», яка  на початку вересня  відкриє свій магазин в місті Бахмут, специфіку роботи, режим та умови праці, рівень заробітної плати а також вимоги до претендентів на робочі місця продавців,  відповіла на численні запитання шукачів роботи, провела індивідуальні співбесіди.

В роботі міні-ярмарку вакансій прийняли участь начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал та  начальник відділу організації працевлаштування населення  Людмила Панкратова, які нагадали учасникам заходу про чинні законодавчі норми щодо участі в тимчасових роботах зареєстрованих безробітних.

 Захід  було завершено взаємною подякою за співпрацю і  надією на подальші плідні відносини служби зайнятості і роботодавців у реалізації державної політики в сфері зайнятості.

 4 безробітним особам запропонована тимчасова робота в торгівельній мережі  «VIRA» - так завершився міні-ярмарок вакансій, який пройшов в Артемівському міському центрі зайнятості 31 серпня 2016 року.

Останні статті на сайті