Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Запрошення до участі у Конкурсі (ОСББ «Леваневського, 36»)

Переглядів: 2476
01.09.2016 - 10:52

Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Леваневського, 36» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду») цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту: «Капітальний ремонт покрівлі» у місті Бахмуті Донецької області, вулиця Леваневського, буд. 36.

Підрядники повинні мати досвід проведення ремонту-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

Конкурсну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Донецька область, місто Бахмут, вул. Ювілейна, будинок 53, квартира 41.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж до 12-00, 07.09.2016 року, після чого вони будуть розкриті 07.09.2016 року о 13-00, у приміщенні Бахмутської міської ради у присутності наявних учасників конкурсу. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам конкурсу нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном 0-99-476-46-56, управитель Скоромець Вікторія Валеріївна.

Останні статті на сайті