Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулись презентації проектів Бахмутської міської ради

Переглядів: 2734
08.09.2016 - 13:34

У місті Бахмут є прекрасний конкурс – конкурс грантів міської ради, який дає можливість покращити умови життя, навчання, творчості усім небайдужим та ініціативним. Ініціатором цього конкурсу є міський голова Олексій Олександрович Рева.

На початку вересня 2016 року у теплій, яскравій  атмосфері відбулись презентації реалізованих проектів. У дошкільному закладі компенсуючого типу, яслах-садку №49 «Кріпиш» у результаті реалізації проекту «Здорові діти – здорова нація» обладнаний спортивний майданчик для організації оздоровчих прогулянок та занять з фізкультури. Встановлено 4 енергозберігаючих металопластикових вікна  у дошкільному навчальному закладі №40 «Посмішка» за проектом «Теплі вікна». Підсумком реалізованого гранту «Кухонне питання у дитячому навчальному закладі яслах-садку №47 «Оленка» став капітальний ремонт харчоблоку.
Серед почесних гостей були присутні міський голова Олексій Рева, секретар міської ради Світлана Кіщенко, начальник Управління освіти Бахмутської міської ради Марина Рубцова, головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак та представники батьківської громадськості.
Зі словами вдячності та сподіваннями щодо подальшої співпраці до організаторів конкурсу звернулися завідувачі садків-переможців, які  подякувала міському голові за фінансову підтримку цього проекту, а також за те, що вирішення проблем освіти, покращення умов дошкільних закладів завжди були та залишаються для нього першочерговими.
Особливо емоційними виявились зустрічі з вихованцями садочку та  представниками батьківського комітету, які висловили  слова вдячності меру міста за увагу, надану дошкільним закладам, за тепло, подароване дітям та за небайдужість до проблем сьогодення.
Презентації  вийшла  веселими, по-сімейному затишними! Інакше і не буває, коли збирається справжня велика родина рідного міста Бахмута!

Відбулись презентації  проектів  Бахмутської міської радиВідбулись презентації  проектів  Бахмутської міської радиВідбулись презентації  проектів  Бахмутської міської радиВідбулись презентації  проектів  Бахмутської міської радиВідбулись презентації  проектів  Бахмутської міської радиВідбулись презентації  проектів  Бахмутської міської ради