Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Педагоги Бахмута починають впроваджувати проект «Вчимося жити разом»

Переглядів: 2479
09.09.2016 - 12:33

У вересні педагоги міста розпочинають впровадження проекту "Вчимося жити разом" (компонент «Освіта на основі життєвих навичок»).

До проекту долучилися 9 базових загальноосвітніх навчальних закладів. Підготовлені вчителі за допомогою інноваційних методик створюватимуть сприятливу психологічну атмосферу та розвиватимуть в учнів життєві навички, які підвищують у дітей стійкість у складних життєвих обставинах, сприятимуть адаптації в нових навчальних закладах.

На початку навчального року міською методичною службою проведено інструктивно-методичну нараду, під час якої вчителі-тренери ознайомились з нормативними документами стосовно реалізації проекту. Також педагоги отримали флеш-накопичувачі з матеріалами для роботи, Програми з розвитку соціальних навичок учнів початкової, середньої та базової школи у курсі «Основи здоров’я», практикум для учнів та посібник для вчителя, що надруковано завдяки фінансовій підтримці Європейського союзу і Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЄФ).

Бажаємо всім успіхів у реалізації зазначеного проекту!

У вересні педагоги міста розпочинають впровадження проекту "Вчимося жити разом" (компонент «Освіта на основі життєвих навичок»). У вересні педагоги міста розпочинають впровадження проекту "Вчимося жити разом" (компонент «Освіта на основі життєвих навичок»).

Останні статті на сайті