Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Інформація про чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Артемівської міської ради 16 червня 2011 року

Переглядів: 10763
20.06.2011 - 11:37

16 червня 2011 року під головуванням голови спостережної комісії, керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно Миколи Єгоровича відбулося чергове засідання спостережної комісії.

     Під час засідання були розглянуті   питання:

-        «Про   роботу виконкому  Часовоярської міської ради з особами звільненими умовно-достроково, та засудженими до громадських робіт і про виконання запропонованих заходів рішенням спостережної  комісії №7 від  13.05.2010 року.»;

-          «Прийняття плану роботи спостережної комісії на II півріччя 2011 року.»;

-         розглянуто матеріали на умовно-дострокове звільнення засуджених та  заміну невідбутої частини покарання на більш м’яке покарання, у виді виправних робіт з утриманням заробітної плати в дохід держави на засуджених відділення господарчого  обслуговування Артемівського слідчого ізолятору.

      На засіданні з інформацією «Про   роботи виконкому  Часовоярської міської ради з особами звільненими умовно-достроково, та засудженими до громадських робіт і про виконання запропонованих заходів рішенням спостережної  комісії №7 від  13.05.2010 року.»     виступив керуючий справами виконкому Часосвоярської міської ради - Чаленко Вікторія Віталіївна.

     Вона відзначила, що  на засіданні виконкому Часовоярської міської ради 22.09.2010 року було розглянуто питання «Про стан профілактичної роботи з особами звільненими умовно-достроково та засудженими до покарань не пов’язаними з позбавленням волі на території Часовоярської міської ради» та прийняті відповідні рішення.

    У I кварталі 2011 року Артемівським міськрайонним судом винесено:  1 вирок та 5 постанов на виконання громадських робіт загальною кількістю 310 годин на мешканців м. Часів Яр.

    За ухилення від відбування покарань 1 особі Артемівським міськрайонним судом  громадські роботи замінені на арешт.

 

Спостережною комісією були прийняті рішення, щодо:

-          умовно-дострокового звільнення від відбування покарання – 1 особи;

-          заміни невідбутої частини покарання на біль м’яке покарання, у виді виправних робіт з утриманням заробітної плати в дохід держави – 2 осіб.

 

Секретар спостережної комісії

 Ф.Г. Зозуля

Останні статті на сайті