Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 123 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Сходинками до творчості

Переглядів: 2867
23.09.2016 - 12:17

У Бахмутській школі №24 відбулося засідання круглого столу вчителів-словесників та вчителів початкових класів, де педагоги обговорювали питання інтеграції українознавчого компоненту через гру «Соняшник».

Учителі Ольга Турличкіна, Наталя Холод поділились досвідом роботи в напрямку підвищення свого професіоналізму через участь у народознавчій грі «Соняшник-учитель», спонукаючи й інших педагогів узяти участь у цьому конкурсі. Захоплюючою й цікавою була практична робота заходу, під час якої учасники мали змогу розв’язати деякі тестові завдання з народознавства, попрацювати в парах та групах.

«Необхідно вибудовувати фундамент і систему сходинок, на яких учень або педагог зможе впевнено й швидко підніматися до вершин людяності і духовності. Такими сходинками мають стати уроки й заходи з українознавства», - підсумувала заступник директора Світлана Димченко.

Вчителі-словесники були відзначені грамотами за популяризацію і поглиблення знань з української мови, літератури, народознавства, формування в учнів сталої зацікавленості українознавчою тематикою.

Учасники круглого столу, небайдужі, творчі педагоги, переконані: учитель має постійно підвищувати рівень педагогічної майстерності, вести творчий пошук. Тож успіхів усім, хто разом із нами, творчих перемог у конкурсі «Соняшник».