Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Презедент України

«Похвала тиші» Романа Яціва.

Переглядів: 3639
30.09.2016 - 08:32

29 вересня 2016 року у Школі мистецтв міста Бахмут відкрилась виставка малярства і графіки львівського художника та мистецтвознавця Романа Яціва «Похвала тиші».

На виставці були представлені станкові твори в техніках олійного та акрилового малярства. У системі художніх візій Романа Яціва презентовано філософське осмислення світу, природи, тобто того, що існує завжди. В живописі – це колір. Усе змінюється: людина, її сприйняття, емоції, а ось колір існує вічно. Можливо, саме тому Роман Яців у представлених картинах уникнув присутності натури та конкретної форми. Абстрактний стиль написання картин ніби відволікає від конкретних образів, заворожує і залишає візуальний художній образ, як зліпок енергії у людських душах. На відкритті персональної виставки картин Роман Яців розповів, що «Тема виставки – це бліц-реакція на способи роздумів про природу мистецтва, шляхи розвитку форми». Родзинкою експозиції стали вироби з глини та кераміки майстрів львівщини.

Несподіванкою для присутніх став виступ Народного артиста України Богдана Бенюка, який висловив щиру подяку організаторам виставки та виразив свої враження від робіт Романа Яціва.

Отже, тепер і бахмутські шанувальники сучасного мистецтва матимуть змогу побачити представлені картини та відкрити чарівний художній світ мистецтвознавця Романа Яціва.

29 вересня 2016 року у Школі мистецтв міста Бахмут відкрилась виставка малярства і графіки львівського художника та мистецтвознавця Романа Яціва «Похвала тиші».29 вересня 2016 року у Школі мистецтв міста Бахмут відкрилась виставка малярства і графіки львівського художника та мистецтвознавця Романа Яціва «Похвала тиші».29 вересня 2016 року у Школі мистецтв міста Бахмут відкрилась виставка малярства і графіки львівського художника та мистецтвознавця Романа Яціва «Похвала тиші».29 вересня 2016 року у Школі мистецтв міста Бахмут відкрилась виставка малярства і графіки львівського художника та мистецтвознавця Романа Яціва «Похвала тиші».29 вересня 2016 року у Школі мистецтв міста Бахмут відкрилась виставка малярства і графіки львівського художника та мистецтвознавця Романа Яціва «Похвала тиші».

Останні статті на сайті