Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Урядовий портал

Представники Бахмутського МРВ КВІ УДПтС України в Донецькій області разом з підобліковими дітьми відвідали заходи присвячені діяльності Михайла Грушевського

Переглядів: 3370
03.10.2016 - 11:28

29.09.2016 року працівники Бахмутського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області разом з неповнолітніми , які знаходяться у конфлікті з законом відвідали центральну міську  бібліотеку м. Бахмут, де відбулась інформаційна година присвячена 150-річчю від дня народження Михайло Сергійовича Грушевського.

Присутні з зацікавленістю прослухали  розповідь старшого бібліотекаря Ємець О.І.  про видатного політичного та громадського  діяча , вченого світового рівня   М.С. Грушевського. Також діти  мали можливість  переглянути відеоматеріали  найцікавіших подій його життя та ознайомитись з  його вагомим внеском в історію України.

Проведення таких заходів з залученням неповнолітніх підвищує рівень їх знань української історії  та формує національну свідомість.

 

Анастасія Ковальова,
Старший інспектор Бахмутського МРВ КВІ
УДПтС України в Донецькій області.

29.09.2016 року працівники МРВ КВІ УДПтС України в Донецькій області разом разом з неповнолітніми, відвідали центральну міську  бібліотеку м. Бахмут, де відбулась інформаційна година присвячена 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського.29.09.2016 року працівники МРВ КВІ УДПтС України в Донецькій області разом разом з неповнолітніми, відвідали центральну міську  бібліотеку м. Бахмут, де відбулась інформаційна година присвячена 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського.

Останні статті на сайті