Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Відбулась зустріч лідерів молодіжних громадських організацій міста з викладачем Українського Католицького Університету

Переглядів: 2567
03.10.2016 - 12:45

03 жовтня 2016 року у  конференційному залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулась зустріч  лідерів молодіжних громадських організацій міста з викладачем Українського Католицького  Університету - Іриною Даніш.

Ірина є  представником багатьох гуманітарних місій, у 2014 році очолювала місію гуманітарної організації «Людина у біді». Всього у зустрічі прийняли участь 9 молодіжних громадських організацій від навчальних закладів міста I-IV рівнів акредитації та закладу професійно-технічної освіти, розташованих на території міста. На зустрічі кожен з  лідерів молодіжних громадських організації мали змогу презентувати свою організацію, їх напрямок та досвід роботи.

Головним питанням  зустрічі було: «Чи є молодіжний рух в місті?».На що молодь без всяких роздумів відповіла: «Так» та привели безліч прикладів.

Наприкінці зустрічі, для виявлення перспективи на майбутнє, було обговорено питання щодо співпраці молодіжних громадських організацій міста з МГО інших міст. Молодь міста залишилась дуже зацікавленою бесідою з Іриною та дізналась багато про досвід інших громадських організацій не тільки у нашій країні, а й далеко поза її межами.

03 жовтня 2016 року у  конференційному залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулась зустріч  лідерів молодіжних громадських організацій міста з викладачем Українського Католицького  Університету - Іриною Даніш.03 жовтня 2016 року у  конференційному залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулась зустріч  лідерів молодіжних громадських організацій міста з викладачем Українського Католицького  Університету - Іриною Даніш.03 жовтня 2016 року у  конференційному залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулась зустріч  лідерів молодіжних громадських організацій міста з викладачем Українського Католицького  Університету - Іриною Даніш.

Останні статті на сайті