Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

ExportUA

Участь Бахмутської школи №2 у волонтерському проекті «Батарейки, здавайтеся!». Приєднуйтесь!

Переглядів: 2197
05.10.2016 - 07:00

«Батарейки, здавайтеся» - під таким гаслом разом з усією Україною учні Бахмутської школи №2 беруть участь у Всеукраїнському волонтерському проекті.

Мета проекту – встановлення контейнерів для збору відпрацьованих батарейок, інформування населення про шкідливість таких відходів та передача їх на утилізацію. Увесь світ б‘є тривогу про небезпеку забруднення навколишнього середовища побутовими відходами. Адже одна батарейка, викинута в природу, може забруднити токсичними речовинами 20м3 землі та 400 літрів води. Зараз менше 1% всіх батарейок в Україні збираються на переробку, всі інші безконтрольно потрапляють у довкілля. Але ми можемо це виправити!

Свідомі учні та вчителі мають стати прикладом турботи про довкілля. Перший такий контейнер встановили у приміщенні школи і він дуже швидко наповнюється.

«Батарейки, здавайтеся» - під таким гаслом разом з усією Україною учні Бахмутської школи №2 беруть участь у Всеукраїнському волонтерському проекті. «Батарейки, здавайтеся» - під таким гаслом разом з усією Україною учні Бахмутської школи №2 беруть участь у Всеукраїнському волонтерському проекті.

Останні статті на сайті